• تماس: 905545709090+
evYarBlogWhiteLogoevYarBlogWhiteLogoevYarBlogWhiteLogoevYarBlogWhiteLogo
  • خرید خانه در ترکیه
  • اخذ شهروندی
  • افتتاح حساب بانکی
  • مقالات
    • اقامت و شهروندی
    • حساب های بانکی
    • زندگی در ترکیه
    • املاک
    • تحصیل در ترکیه
    • گردشگری
  • قیمت لیر
  • تماس با ما
✕
            متن پیدا نشد همه نتایج را ببینید

            وبلاگ اویار گردشگری در ترکیه هزینه سفر به استانبول چه قدر است؟ (محاسبه تمام هزینه ها ویژه سال ۲۰۲۳)

            هزینه سفر به استانبول چه قدر است؟ (محاسبه تمام هزینه ها ویژه سال ۲۰۲۳)

            زمان مطالعه: 0 دقیقه ۲۰ اسفند, ۱۴۰۱
            هزینه سفر به استانبول

            سفر به استانبول، چه خبر هیجان‌انگیزی! هزینه سفر به استانبول، چه جمله تامل برانگیزی!

            سفر به استانبول یکی از تفریحات باب میل و دل خیلی از افراد به خصوص ایرانی‌ها است. اینکه یک هفته را در گردش و تفریح و خالی از هرگونه فکر و خیال سر کنید، بسیار دلچسب است. برای همان هدف دلچسب است که تلاش می‌کنیم تا نیازهای مالی‌مان را برآورده کنیم  تا آن سفر به روح و جانمان بچسبد. هزینه‌های سفر همانند تهیه بلیط برای استانبول قابل توجه و برنامه‌ریزی هستند. یکی از دلایل مهمی که این مقاله را ترتیب دادیم این است که تا حد امکان دید شما را به واقعیت‌های خرج و برج دار سفر به استانبول روشن‌تر کنیم تا با حداقل نگرانی یا استرس بتوانید از سفر ‌استانبول خود نهایت استفاده و لذت را ببرید. در این مقاله به هزینه سفر به استانبول با هواپیما، زمینی، با قطار و ماشین شخصی و دیگر هزینه های سفر پرداخته ایم. با اویار گروپ همراه باشید.

            همچنین اگر عازم استانبول هستید پیشنهاد می کنیم مطالب مفید دیگری مانند: بهترین رستوران های استانبول، مترو استانبول، تکس فری و اجاره ماشین در ترکیه را نیز مطالعه کنید.

            خرید ملک در استانبول

            معرفی پروژه های ارزشمند با قیمت مناسب

            خرید ملک در استانبول

            با شرایط ویژه

            واحد پول ترکیه چیست؟

            پول اولین حرف را در هر تجارت یا سفری می‌زند، بنابراین کمی درباره واحد پول ترکیه صحبت می‌کنیم. واحد پول رسمی ترکیه لیر است، هرچند یورو یا دلار آمریکا هم در آنجا قابل استفاده است. در صورت داشتن دلار تا حد امکان بهتر است آن را در بانک‌ها یا در دفاتر صرافی (معمولاً کمیسیون وجود ندارد، به خصوص در آلانیا) تبدیل به لیر کنید.

            شما می‌توانید همزمان مقداری دلار در کنار لیر تهیه شده از صرافی‌های ایرانی داشته باشید تا در صورت نیاز در سفر از آن‌‌ها بدون معطلی برای تبدیل کردن پول خود استفاده کنید.

            کدام‌یک بهتر است پول نقد یا کارت در استانبول؟
            99 درصد رستوران‌ها، کافه‌ها، بارها، مغازه‌ها و هتل‌های استانبول کارت‌های اعتباری از جمله: دبیت، ویزا و مسترکارت و پرداخت بدون تماس را می‌پذیرند اما برای برای بازارهای کوچک، فروشگاه‌های رفاه، غذاخوری‌های محلی و تاکسی‌ها، به پول نقد نیاز دارید.

            بسیاری از مغازه های کوچکتر در ترکیه محدودیت اولیه برای خرید با کارت دارند، به این معنی که اگر می خواهید با کارت پرداخت کنید، تا سقف خاصی می‌توانید از آن استفاده کنید. در این موارد همراه داشتن پول نقد ضروری است. اسکناس‌هایی با مبالغ 10 و 20 لیری برای انعام دادن بسیار به کار می‌آیند، پس یهتر است آن‌ها را در اختیار خود داشته باشید.

            هزینه‌های پیش از سفر به استانبول

            هزینه تعویض پاسپورت

            شما برای سفر به ترکیه نیازی به ویزا ندارید و باتوجه به سال یا ماهی که می‌خواهید به آنجا سفر کنید، هزینه‌هایتان می‌تواند متفاوت باشد. پس تا جای ممکن سعی کردیم متوسط هزینه برای سفر به استانبول را با جزئیات شرح دهیم تا حدودی از هزینه‌های سفر خود مطلع باشید.

            هزینه‌های پیش از سفربه استانبول به دو دسته کلی تقسیم‌بندی می‌شود:

            پاسپورت یا گذرنامه

            برای خروج از کشور به هر مقصدی داشتن پاسپورت یا گذرنامه الزامی است. هزینه صدور یا تعویض گذرنامه 100 یورو است اگر از قبل پاسپورت داررید که نیاز به تمدید ندارد، می‌توانید هزینه این قسمت را فاکتور بگیرید.

            • گذرنامه بزرگسالان (18 و بالاتر) 148,50 یورو
            • گذرنامه خردسال (زیر 18 سال) 129,45 یورو
            • پاسپورت تجاری 148,50 یورو
            • پاسپورت تجاری (صغیر 0 17) 129,45 یورو
            • کارت شناسایی بزرگسالان (18 و بالاتر) 147,30 یورو
            • کارت شناسایی خردسال (زیر 18 سال) 113،10 یورو

            عوارض خروج از کشور

            عوارض خروج کشور شامل مبلغی است که هر فرد برای خروج از کشور باید به دولت پرداخت کند. این هزینه بنا بر تعداد دفعات خروج از کشور می‌تواند متغیر باشد.

            قمیت مصوبه در سال 1401 برای عوارض خروج از کشور به شرح زیر است:

            دفعه اول- 400 هزار تومان

            دفعه دوم- 600 هزار تومان

            دفعه سوم- 800 هزار تومان

            اخذ شهروندی ترکیه

            دریافت پاسپورت ترکیه برای تمام اعضای خانواده

            اخذ شهروندی ترکیه

            در کوتاه ترین زمان

            هزینه سفر به استانبول برای بلیط

            بلیط سفر به استانبول

            شما می‌توانید با درنظرگرفتن بودجه خود از 3 طریق به استانبول سفر کنید. رایج‌ترین راه برای سفر به استانبول استفاده از هواپیما است. این در حالی است که بسیاری از افراد به دلایلی نظیر: صرفه‌جویی در بودجه سفر خود یا خوش گذراندن بیشتر در مسیر سفر وسیله نقلیه قطار ،اتوبوس یا ماشین شخصی را ممکن است ترجیح دهند.

            هزینه سفر به استانبول با قطار

            برای استفاده از قطار باید بلیط تهران-آنکارا یا تبریز را تهیه کنید و بعد از ترک تهران به مقصد آنکارا از آنجا بلیط قطار معمولی یا سریع السیر به  استانبول را تهیه کنید. هزینه قطار از تهران به آنکارا حدود 43 یورو است و از آنکارا به استانبول 17 یورو است.

            هزینه سفر به استانبول با هواپیما

            هواپیما یکی از سریعترین و بهترین گزینه‌ها برای سفر به استانبول ترکیه است. شما می‌توانید از تهران یا تبریز  برای سفر به استانبول اقدام کنید. اگر بتوانید از بلیط چارتری استفاده کنید هزینه سفر شما اقتصادی‌تر از رزرو بلیط معمولی هواپیما می‌شود. توصیه می‌شود برای صرفه‌جویی در سفر به استانبول تبریز را به‌عنوان مبدا انتخاب کنید زیرا تبریز به ترکیه نزدیکتر از تهران به ترکیه است.

            هزینه سفر از تهران به استانبول با هواپیما از 11 میلیون تومان تا 16 میلیون تومان با توجه به کلاس هواپیما، ساعت و روز پرواز متفاوت است.

            افتتاح حساب بانکی در ترکیه

            از ایران و بدون داشتن اقامت در ترکیه حساب باز کنید

            افتتاح حساب بانکی در ترکیه

            هزینه سفر به استانبول با وسیله نقلیه شخصی

            برای پیدا کردن هزینه سفر به استانبول با ماشین شخصی باید هزینه‌های پیش‌رو در سفرتان به استانبول را برآورد کنید. این هزینه‌ها شامل: بنزین، خورد و خوراک، اصطلاک ماشین و توقف در مسیر برای استراحت در مکانی می‌تواند باشد. از تهران تا استانبول حدودا 2457 کیلومتر راه است.  اگر برای رفت و برگشت از وسیله شصی خود استفاده کنید تقریبا هزینه‌ای نزدیک 3 میلیون تومان خواهد داشت. برای عبور از مرز ترکیه باید پاسپورت و گواهی ثبت نام خودرو خود را ارائه دهید. نیازی به ترجمه یا کپی تایید شده از این مدارک نیست. شما می‌توانید خودروی خود را برای مدتی که برای اقامت بدون ویزا برای شهروندان در نظر گرفته شده است، در ترکیه نگه دارید.

            • هزینه پلاک بین الملل: 425000 تومان
            • بیمه ۱۰ روزه ماشین: ۷۵ تا ۱۰۰ هزار تومان
            • برچسب CD و IR برای خروج از کشور: 5400 تومان
            • هزینه کاپوتاژ یا مجوز خروج از کشور: 30000 تومان
            • هزینه گواهینامه بین المللی یک ساله: 141000 تومان
            • دفترچه مالکیت یا کارت مالکیت خودرو: 100 هزار تومان
            • هزینه عوارض خروج از کشور به صورت زمینی: ۲۵ هزار تومان

            اگر بخواهید با وسیله نقلیه شخصی به ترکیه سفر کنید و در شهر موردنظر خود کماکان با ماشین خود رفت‌ و آمد داشته باشید، پیشنهاد می‌شود با اتوبوس مسافرت کنید زیرا هزینه‌های سفر با اتوبوس بسیار به‌صرفه‌تر از ماشین شخصی است.

            هزینه سفر به استانبول با اتوبوس

            مسیر سفر با اتوبوس به استانبول از تهران و ماکو شروع می‌شود و در نهایت از طریق مرز بازرگان به خاک ترکیه می‌رسد. برای رسیدن به استانبول باید مکان‌‌هایی از قبیل: ترانزیتی دغوبایزید، آغری، ارزروم، ارزنجان، آماسیا، بولو، ایزمیت عبور کنید. بسیاری از افراد ترجیح می‌دهند تا تبریز را با وسیله نقلیه شخصی خود طی کنند و برای ادامه سفر از تبریز به استانبول از اتوبوس استفاده کنند، در این صورت تنها 1800 کیلومتر از تبریز تا استانبول راه است و در بازه زمانی 24 ساعته به مقصد خواهند رسید.

            متوسط هزینه سفر از تبریز به استانبول با اتوبوس 1 میلیون 400 هزار تومان خواهد بود. اگر قصد سفر به استانبول با اتوبوس از تهران را داشته باشید حدودا 1 میلیون و 600 هزار تومان باید پرداخت کنید.

            هزینه رزرو هتل در سفر به استانبول چطور است؟

            رزرو هتل در استانبول

            به دلیل تنوع گسترده هتل‌ها در استانبول ترکیه انتخاب یک هتل بسته به ویژگی‌ها و شرایط آن هتل متفاوت خواهد بود. معمولا ایده‌آل‌ترین شکل ممکن برای پیدا کردن هتل مناسب خود در استانبول بهتر است هتل را قبل از سفر رزرو کنید در این صورت قادر به بررسی شرایط و امکانات لازم آن هتل خواهید بود تا با مناسب‌ترین هزینه ممکن هتل را انتخاب کنید.

            به‌طور متوسط برای اقامت هر نفر در یکی از هتل‌های متوسط ترکیه1500 لیر معادل 83 دلار  موردنیاز است. 1000 لیر برای اقامت در یک هتل متوسط در نظر گرفته می‌شود و 500 لیر برای هزینه روزانه شما از قبیل: حمل و نقل عمومی، یک صبحانه سنتی ترکی، میان وعده‌های غذای خیابانی، شام در یک رستوران محلی، ورود به چند موزه، و یک تجربه خاص مانند تور غذای خیابانی یا نمایش دراویش چرخان در نظر گرفته می‌شود.

            هزینه سفر به استانبول برای خوردوخوراک

            هزینه خورد و خوراک برای صبحانه

            • لیوان چای: 3 لیر

            یک لیوان چای در یک کافه معمولی حدود 3 لیر قیمت دارد و اگر آن را از یک فروشنده خیابانی یا بازار بخرید کمی ارزان‌تر است.

            • فنجان قهوه ترک: 7 لیر

            آیین قهوه (قهوه ترکی) به رسمیت شناخته شده یونسکو یک تجربه گرانبها است، به خصوص اگر به اندازه کافی خوش شانس باشید که در جمع مردم محلی دوستانه باشید. قهوه به طور سنتی برای اواخر روز رزرو می شود، در حالی که چای با صبحانه میل می شود.

            • لاته / آمریکانو سرد در یک کافه شیک: 35 لیر

            مطمئناً کمبودی در کافه های مد روز در استانبول وجود ندارد. یک قهوه شیری به سبک ایتالیایی یا آمریکانوی سرد تقریباً پنج برابر قیمت یک قهوه ترکی است. اگر کافه در یک منطقه خاص توریستی واقع شده باشد، بیشتر است.

            • صبحانه سنتی ترکی: 90 تا 150 لیر

            خوردن صبحانه سنتی ترکی در سفر به استانبول بسیار دلچسب و لذت‌بخش است. هزاران گزینه برای خوردن صبحانه کامل کهوالتی تاباگی به میان می‌آید، از نسخه لذیذ در کافه ولوت بالات 150 لیر برای هر نفر با چاشنی‌های خانگی باورنکردنی است. یک صبحانه محلی سریع از شیرینی و چای پر از بورک 15 لیر (0.85 دلار) هزینه دارد، در حالی که یک شیرینی ساده برای شما فقط 9 لیر (0.50 دلار) هزینه دارد.

            خرید ملک در ترکیه

            معرفی پروژه های ارزشمند با قیمت مناسب

            خرید ملک در در ترکیه

            با شرایط ویژه

            هزینه خورد و خوراک برای ناهار

            اگر تمایل داشته باشید که در رستوران‌های محلی ترکیه غذا بخورید. بسته به نوع مکان و محدوده، قیمت آن بسیار نوسان خواهند داشت. اما به طور کلی، می‌‌توانید برای یک غذای ترکی دونفره چیزی بین 200 تا 360 لیر باید هزینه کنید.

            به طور کلی هزینه خورد و خوراک در رستوران‌های متنوع استانبول به 3 دسته تقسیم می‌شود:

            • رستوران اقتصادی: حدودا 118 لیر
            • رستوران لوکس: 500 لیر
            • فست فودهای زنجیره‌ای مانند مک دونالد: به طور متوسط 99 لیر

            سایر هزینه‌های خورد و خوراک معمول روزانه

            • یک بطری آب ۱.۵ لیتری: حدود ۲ لیر
            • نان: حدود ۳.۵ لیر
            • برنج یک کیلویی: شروع قیمت از ۱۵ لیر
            • سینه مرغ یک کیلویی: شروع قیمت از ۴۵ لیر
            • تخم‌مرغ ۶عددی: ۱۴ لیر
            • موز (یک کیلو): ۹ لیر
            • پرتقال (یک کیلو): ۷ لیر
            • سیب (یک کیلو): ۶.۵ لیر
            • خیار (یک کیلو): ۱۵ لیر
            • گوجه‌فرنگی (یک کیلو): ۵ لیر
            • هویج (یک کیلو): ۷ لیر

            هزینه بازدید از جاهای دیدنی استانبول

            هزینه تفریحات در استانبول

            هزینه ورودی جاذبه های اصلی گردشگری استانبول از رایگان تا تقریباً 450 لیر برای هر نفر متغیر است. اغلب کودکان می‌توانند رایگان از جاهای دیدنی استانبول دیدن کنند، اما مکان‌های دیدنی مختلف محدودیت سنی متفاوتی دارند.

            اگر قصد سفر طولانی دارید یا به دنبال جاذبه‌های بی‌نظیر در استانبول هستید، در زیر فهرستی از مکان‌های برتر برای بازدید از مناظر استانبول به همراه هزینه‌های بازدیدشان آورده‌ایم.

            • موزه های باستان شناسی (Arkeoloji Müzeleri)قیمت بلیط: 100 لیر، کارت موزه استانبول در اینجا معتبر است.
            • آب انبار بازیلیکا (Yerebatan Sarnıcı)قیمت ورودی برای توریست‌ها: 190 لیر
            • کاخ بیلربی (Beylerbeyi Sarayı)بازدیدکنندگان خارجی: 90 لیر، کارت موزه استانبول در اینجا معتبر است.
            • موزه موزاییک قصر بزرگ (Büyük Saray Çinileri Müzesi): قیمت بلیط60 لیر، کارت موزه استانبول در اینجا معتبر است.
            • مسجد آبی (سلطان احمد کامی): ورودی رایگان
            • غرفه چادر (Çadır Köşkü:ورودی رایگان.
            • کاخ دولما باغچه (Dolmabahçe Sarayı) Selamlık (بخش رسمی) و حرم (بخش خانوادگی): 300 لیر (کودکان زیر 6 سال: رایگان)
            • بازار مصر یا ادویه: (Mısır Çarşısı) ورودی رایگان
            • پارک امیرگان (امیرگان کوروسو) : ورودی رایگان
            • عمارت دریایی فلوریا آتاتورک (Florya Atatürk Deniz Köşkü)، قیمت بلیط: 20 لیر(دانشجویان / کارت شناسایی دانشجویی بین المللی الزامی است) کودکان زیر 6 سال: رایگان
            • قلعه اروپا (روملی حصاری): قیمت بلیط 50 لیر، کودکان زیر 12 سال: رایگان، کارت موزه استانبول در اینجا معتبر است.
            • قلعه هفت برج (Yedikule Hisarı): در حال حاضر فقط برای شهروندان ترکیه پس از رزرو آنلاین باز است.
            • برج گالاتا (Galata Kulesi): بازدیدکنندگان خارجی: 175 لیر
            • بازار بزرگ (کاپالی چارشی): ورود رایگان
            • Hagia Irene (Aya İrini): قیمت بلیط: 120 لیر، (کودکان 8 سال و کمتر: رایگان)، کارت موزه استانبول در اینجا معتبر است.
            • مسجد ایاصوفیه (Ayasofya Müzesi): ورود رایگان.
            • حرم : قیمت: 150 لیر
            خرید ملک در ترکیه

            معرفی پروژه های ارزشمند با قیمت مناسب

            خرید ملک در در ترکیه

            با شرایط ویژه

            هزینه حمل‌ونقل درون‌شهری در استانبول

            هزینه حمل و نقل استانبول

            انواع وسایل حمل و نقل عمومی در استانبول شامل مواردی از جمله: مترو و تراموا در استانبول، اتوبوس، تاکسی، قایق و کشتی است.

            هزینه حمل و نقل با وسایل عمومی در استانبول به این شرح است:

            تاکسی: تاکسی‌ها وسیله‌ای مناسب برای رفت و آمد در شهر هستند و نسبتاً ارزان‌تر از کشورهای اروپایی هستند. از آنجایی که تاکسی‌های زیادی در شهر وجود دارد، به راحتی می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید. تاکسی‌های زرد رایج‌ترین نوع تاکسی‌ها هستند، اما تاکسی‌های فیروزه‌ای و مشکی لوکس‌تر و در عین حال گران‌تر نیز هستند. قیمت فعلی تاکسی، 9.80 لیر است. قیمت تاکسی متر برای هر کیلومتر در حال حاضر 8.1 لیر تخمین زده شده است و هزینه تاکسی شهری 13 لیر به ازای هر کیلومتر است.

            تراموا:

            • بلیط تک نفره مترو برای هر نفر 15 لیر
            • بلیت‌های 2 طرفه 25 لیره
            • بلیت‌های 3 سواری 35 لیره
            • بلیت‌های 5 سواری به قیمت 45 لیره
            • بلیت‌های 10 سواری 90 لیره

            حمل و نقل دریایی

            • هزینه فرابر (کشتی های تندرو در تنگه بسفر): 29 لیر

            برای استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی همیشه کارت استانبول کارت لازم است. شما می‌توانید با استانبول کارت به تمام خطوط حمل و نقل عمومی و انواع وسایل نقلیه در استانبول دسترسی داشته باشید زیرا شهرداری کلانشهر استانبول مسئولیت عملیات حمل و نقل عمومی در شهر را بر عهده دارد. هزینه خرید استانبول کارت 50 لیر تمام می‌شود.

            نکاتی برای پس انداز پول در استانبول

            • تا حد امکان از سفر در فصل تابستان پرهیز کنید زیرا  قیمت اقامت و تورها همیشه بین ژوئن و آگوست افزایش می‌یابد، در حالی که سفر به استانبول در فصل بهار، زمستان یا پاییز، تخفیف‌های عالی را به‌همراه خواهد داشت.
            • بهتر است از قبل به صورت ویزای خود را به‌صورت آنلاین درخواست دهید تا در فرودگاه نیز در وقت و انرژی شما صرفه جویی شود.
            • در اسرع وقت کارت حمل و نقل استانبول کارت را تحویل بگیرید. کرایه های مترو، کشتی، تراموا و اتوبوس با استفاده از کارت در مقایسه با خرید بلیط تکی 50 درصد کمتر است.
            • مثل مردم محلی غذا بخورید ناگفته نماند که غذاهای محلی معمولاً قیمت بهتری نسبت به وعده‌های غذایی بین المللی دارند و رستوران‌های محلی خارج از مناطق بسیار توریستی ارزش بیشتری نسبت به قیمت دارند.
            • به فعالیت‌های رایگان علاقه نشان دهید زیرا  در استانبول کارهای رایگان زیادی برای انجام دادن وجود دارد. اگر به آن علاقه دارید چیزی را از برنامه سفر خود حذف نکنید.
            • انتخاب کنید که کدام یک از موزه‌ها و مکان‌های دیدنی بزرگ می‌خواهید پول خرج کنید.
            • در صورتی که برای شما منطقی است، می‌توانید در استانبول E-Pass سرمایه گذاری کنید

            کلام آخر

            یکی از دلایلی که استانبول را به یک مقصد محبوب برای سفر تبدیل کرده است، ثروت‌های تاریخی و فرهنگی منحصر به فردی است که در کنار هم ارائه می‌دهد، همچنین با جغرافیای غنی خود در دو قاره، میزبان تمدن‌های مختلفی بوده است که این شهر مدرن و پویا را با طبیعت جذابی روبرو می‌کند. با این حساب، برای سفر به چنین شهر زیبا و توریستی بهتر است هزینه‌های پیش از سفر تا انتهای آن را تخمین بزنید تا لذت این سفر هیجان انگیز برایتان ماندگار و دلنشین باشد. باتوجه به مسائل اقتصادی تخیمن این هزینه سفر به استانبول به شما کمک می‌کند تا با یک برنامه‌ریزی درست و شفاف نه تنها غافل از خرج و برج خود نشوید بلکه از تک تک لحظات آن نهایت استفاده را ببرید.

            برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
            [کل: 0 میانگین: 0]
            به اشتراک گذاری
            رویا کنی
            رویا کنی
            اشتراک در
            اطلاع از
            guest
            guest
            0 نظرات
            بازخورد (Feedback) های اینلاین
            مشاهده همه دیدگاه ها

            مقالات مرتبط:

            • هزینه سفر به استانبولهزینه سفر به استانبول چه قدر است؟ (محاسبه تمام هزینه ها ویژه سال ۲۰۲۳)
            • بهترین کافه های استانبولمعرفی زیباترین و بهترین کافه رستوران های استانبول با مناظر بی نظیر و جذاب
            • استانبول کارت چیست iatanbulkartاستانبول کارت چیست؟ (راهنمای کامل خرید، شارژ و نحوه استفاده)
            • تکس فری [Tax Free] یا خرید بدون مالیات چیست؟تکس فری چیست و چطور آن را دریافت کنیم؟ (راهنمای فوق العاده کامل)
            • راهنمای سفر به وان ترکیه (جاذبه‌های گردشگری شهر وان ترکیه)معرفی دیدنی های وان ترکیه | ۱۰ مکان تفریحی فوق العاده
            • اصطلاحات زبان ترکی در سفرآشنایی با اصطلاحات زبان ترکی در سفر (۸۰ جمله فوق‌ العاده کاربردی)
            • در سفر به ترکیه لیر ببریم یا دلار؟در سفر به ترکیه لیر ببریم یا دلار؟ (نکات خیلی مهم)
            • سیستم حمل و نقل عمومی در استانبولنکات مهم استفاده از سیستم حمل و نقل عمومی در استانبول (۲۰۲۲)
            مقالات بیشتر
            تمامی حقوق متعلق به شرکت اویار می باشد.
            wpDiscuz