• تماس: 905545709090+
evYarBlogWhiteLogoevYarBlogWhiteLogoevYarBlogWhiteLogoevYarBlogWhiteLogo
  • خرید خانه در ترکیه
  • اخذ شهروندی
  • افتتاح حساب بانکی
  • مقالات
    • اقامت و شهروندی
    • حساب های بانکی
    • زندگی در ترکیه
    • املاک
    • تحصیل در ترکیه
    • گردشگری
  • قیمت لیر
  • تماس با ما
✕
            متن پیدا نشد همه نتایج را ببینید

            وبلاگ اویار املاک ترکیه همه چیز درباره خانه دست دوم در ترکیه

            همه چیز درباره خانه دست دوم در ترکیه

            زمان مطالعه: 12 دقیقه ۲۲ فروردین, ۱۴۰۱
            خرید خانه نوساز یا دست دوم در ترکیه
            همه چیز درباره خانه دست دوم در ترکیه

            به همین جهت باید اطلاعات درستی از املاک، شرایط فنی و اطلاعات قانونی در زمینه خرید خانه در ترکیه داشت تا بتوان خرید موفق و پر سودی انجام داد. در ادامه قصد داریم به بررسی خرید خانه دست دوم یا نوساز در ترکیه بپردازیم و تأثیر عوامل مختلف را بر قیمت گذاری خانه بررسی کنیم.

            خرید خانه یکی از تصمیمات مهم هر فرد در زندگی است. انتخاب خانه مناسب برای زندگی و سرمایه گذاری در کشورهایی مانند ایران از اهمیت ویژه برخوردار است، زیرا انتخاب نادرست می‌تواند به قیمت زیان در سرمایه گذاری و کاهش ارزش دارایی شخص منجر شود. اگر قصد خرید خانه دست دوم در ترکیه را نیز داشته باشید اهمیت این موضوع و رعایت تمام جوانب احتیاط دو چندان خواهد شد.

            به همین جهت باید اطلاعات درستی از املاک، شرایط فنی و اطلاعات قانونی در زمینه خرید خانه در ترکیه داشت تا بتوان خرید موفق و پر سودی انجام داد. در ادامه قصد داریم به بررسی خرید خانه دست دوم یا نوساز در ترکیه بپردازیم و تأثیر عوامل مختلف را بر قیمت گذاری خانه بررسی کنیم.

            همچنین پیشنهاد می‌کنیم برای آگاهی بیشتر در خصوص افتتاح حساب بانکی در ترکیه می‌توانید در بخش تماس با ما گروه اویار با مشاوران ما تماس گرفته تا راهنمایی لازم را برای شما انجام دهند.

            آنچه در این مقاله می‌خوانید

            • وضعیت ساختمان‌ها در ترکیه
            • فرسایش در خانه دست دوم
            • عمر مفید ساختمان در ترکیه
            • اختلاف قیمت خانه نوساز و دست دوم در ترکیه
              • عوامل موثر اختلاف قیمت خانه نوساز و دست دوم در ترکیه
            • قوانین مالیاتی در زمینه خرید و فروش ملک مسکونی دست دوم
            • هزینه‌های انتقال سند ملکی در ترکیه
              • هزینه صدور سند
              • هزینه مالیات بر املاک
              • هزینه خدمات مشاور املاک
            • مشکلات رایج در خرید خانه دست دوم
            • سؤالات متداول

            وضعیت ساختمان‌ها در ترکیه

            ترکیه یک کشور زلزله خیز در جهان است. طی سالیان اخیر در ترکیه زلزله های بزرگی به وقوع پیوسته که جان تعداد زیادی انسان را گرفته است. در یک دهه اخیر و خصوصاً بعد از زلزله استانبول و ازمیر، شهرداری ها در شهرهای مختلف ترکیه سخت گیری زیادی را برای ساختمان فرسوده وضع کردند. مثلا گرفتن بیمه داسک برای تمام ساختمان ها اجباری شد.

            بدین منظور ساختمانی که در برابر زلزله مقاوم نبود تخلیه و تخریب شد و در دادن مجوز ساخت برای ساختمان جدید نیز سخت گیری بسیاری اعمال شده است. از این رو، خانه نوساز نسبت به خانه دست دوم دارای استاندارد ساخت بالاتری است که می‌تواند یکی از نقاط قوت این خانه ها محسوب شود. به همین جهت توصیه می‌شود در صورتی که قصد خرید خانه دست دوم نیز دارید ترجیحاً به سراغ خانه زیر 15 سال ساخت بروید.

            فرسایش در خانه دست دوم

            بسیاری از شهرهای ترکیه روی خط ساحلی قرار گرفته اند که این موضوع موجب بالا بودن میزان رطوبت در آنها شده است. رطوبت بالا در شهری مانند استانبول روی ساختمان ها و عمر مفید آنها نیز می‌تواند تأثیرگذار باشد.

            خانه دست دوم در ترکیه

            اگر قصد خرید خانه در استانبول را دارید بهتر است بدانید که در شهر تاریخی و قدیمی مانند استانبول که روی قنات های قدیمی بسیاری قرار گرفته است این امر می‌تواند موجب فرسایش سریعتر ساختمان گردد. شهرداری طی سالهای اخیر قوانین جدیدی برای مقابله با این موضوع تهیه کرده و ساختمان ساز را مکلف به رعایت اصول عایق بندی در ساختمان نموده است؛ اما بر اساس آمار غیر رسمی حدود 40 درصد ساختمان ساخته شده در ترکیه طی سالهای اخیر، فاقد عایق بندی مناسب در بدنه و خصوصاً در ستون بوده است.

            تراکم ناشی از نفوذ هوای گرم و مرطوب بر‌روی سطوح داخلی به یکپارچکی ساختمان آسیب می زند و ستون و دیوار را تضعیف می کند که در نتیجه موجب کوتاه شدن عمر مفید ساختمان خواهد شد. این مشکل در خانه ای که در نزدیکی ساحل یا در طبقات همکف و زیر زمین قرار دارد بیشتر دیده می شود و موجب نمور شدن و تخریب سریع تر ساختمان می شود. علاوه بر این مشکلات عایق بندی ساختمان موجب اتلاف انرژی نیز خواهد شد.

            عمر مفید ساختمان در ترکیه

            با توجه به رطوبت بالا در شهرهای مهم ترکیه، عمر مفید ساختمان نیز بستگی بسیاری به رعایت اصول ساخت و ساز دارد. ساختمان قدیمی که فاقد استاندارد لازم در این زمینه است معمولاً عمری 30 ساله دارد و بعد از 30 سال نیاز به تخریب یا بازسازی اساسی دارد.

            شما می‌توانید برای خرید خانه در ترکیه از تجربه متخصصین اویار گروپ بهره‌مند شوید. می‌توانید از طریق ما خانه مناسبی تهیه نمائید. منتظر تماس شما خواهیم بود.

            ساختمانی که با رعایت آیین‌نامه ساخت و ساز وزارت محیط زیست و شهرنشینی ترکیه در خصوص ضد آب کردن (Su Yalıtımı Yönetmeliği) ساخته شده باشد، می‌تواند تا 100 سال عمر مفید داشته باشد.

            علاوه بر این، در مقابل زلزله نیز مقاوم است و از هدر رفتن انرژی نیز جلوگیری خواهد شد.

            اخذ شهروندی ترکیه

            دریافت پاسپورت ترکیه برای تمام اعضای خانواده

            اخذ شهروندی ترکیه

            در کوتاه ترین زمان

            اختلاف قیمت خانه نوساز و دست دوم در ترکیه

            واقعیت این است که قیمت گذاری روی املاک دست دوم بستگی به عوامل متعددی دارد و ممکن است طی سال‌های مختلف این رقم متفاوت باشد. به‌عنوان مثال در دوره‌ای که ساخت املاک مسکونی و انبوه سازی رونق داشته باشد خانه دست دوم افت بیشتری را تجربه می‌کند اما در سالی که ساخت و ساز کاهش پیدا می‌کند بعضاً قیمت خانه دست دوم در بعضی مناطق ممکن است هم قیمت خانه نوساز باشد.

            بعد از سال 2005 که طرح تخریب خانه غیر مقاوم در برابر زلزله تصویب شد. تعداد زیادی خانه جدید ساخته شد و انبوه سازی پروژه مسکونی رشد کم سابقه ای را تجربه کرد که به تبع این امر خانه دست دوم نیز افت شدیدی کرد.

            عوامل موثر اختلاف قیمت خانه نوساز و دست دوم در ترکیه

            • موقعیت مکانی خانه
            • چشم انداز و نمای خانه
            • متراژ و زیربنای ملک
            • تراکم واحدهای ساختمان
            • عمر ساختمان
            • وضعیت سند ملک
            • مصالح به کار رفته در ساخت بنا
            • امکانات رفاهی ساختمان

            قوانین مالیاتی در زمینه خرید و فروش ملک مسکونی دست دوم

            خرید و فروش ملک دست دوم در ترکیه

            یکی از سؤالات مهم در زمینه خرید و فروش ملک، بحث مالیات است. بر اساس قانون مالیات بر درآمد، اگر فردی بخواهد خانه‌ای که زیر 5 سال خریداری کرده است را بفروشد، مشمول قانون افزایش ارزش می‌شود و ملزم به پرداخت مالیات خواهد شد؛ اما اگر از خرید ملک مورد نظر بیش از 5 سال گذشته باشد از این مالیات معاف است.

            املاکی که به‌واسطه ارث یا اهدا به فرد رسیده باشد بر طبق ماده 80 مشمول این قانون نخواهند شد. محاسبه این مالیات بر اساس نرخ تورم سالیانه است و در صورتیکه فرد از وام بانکی استفاده کرده باشد در میزان مالیات مؤثر خواهد بود.

            البته برخی از فروشندگان ملک دست دوم برای اینکه از پرداخت مالیات معاف شوند ارزش ملک خود در سند را پایین تر از مقدار واقعی نشان می دهند تا مشمول مالیات نشوند. این موضوع می‌تواند مشکلاتی را برای خریداران خصوصاً خریداران خارجی ملک بوجود بیاورد.

            قبل از خرید خانه پیشنهاد می‌کنیم مقاله دیگر ما درباره قوانین خرید ملک در ترکیه را مطالعه نمائید.

            هزینه‌های انتقال سند ملکی در ترکیه

            هزینه های انتقال سند ملکی در ترکیه

            برای دریافت سند ملکی در ترکیه می بایست یک سری هزینه ها انجام دهید. هزینه‌های اصلی انتقال سند ملکی در ترکیه شامل موارد زیر می‌باشد:

            هزینه صدور سند

            این هزینه شامل 4 درصد از قیمت فروش ملک می باشند که معمولاً بین خریدار و فروشنده تقسیم می‌شود. البته در بعضی موارد فروشنده، طرف خریدار را مکلف به پرداخت کل 4 درصد می کند که این موضوع امری توافقی است.

            هزینه مالیات بر املاک

            صاحب ملک مکلف به پرداخت این مالیات از سال اول خرید ملک است و پرداخت آن تا زمان انتقال سند به‌عهده فروشنده است.

            هزینه خدمات مشاور املاک

            بر اساس آیین نامه تجارت املاک و مستغلات، مشاوران املاک می‌توانند 4 درصد ارزش معامله بعلاوه 18 درصد مالیات بر ارزش افزوده را از خریدار و فروشنده دریافت کنند که این مبلغ می‌تواند بین خریدار و فروشنده تقسیم شود. علاوه بر این مشاوران املاک می‌توانند با موافقت طرفین مبلغ دیگری نیز بابت هزینه خدمات دریافت کنند.

            نکته قابل ذکر این‌که هزینه اصلی انتقال سند در خانه های نو و دست دوم اختلاف چندانی ندارند و صرفا هزینه مالیات در آنها متفاوت است.

            مشکلات رایج در خرید خانه دست دوم

            بدهی بانکی

            یکی از مشکلات رایج در خانه دست دوم، داشتن بدهی بانکی است. خریدار باید قبل از پرداخت مبلغ معامله استعلام لازم در خصوص آزاد بودن سند ملکی و نداشتن هرگونه وام بانکی را به‌عمل آورد یا مستندات آن را از فروشنده بخواهد.

            مستاجر ساکن در ملک

            خرید خانه‌ای که دارای مستأجر است نیز یکی از مشکلات خرید خانه دست دوم است. به‌طوریکه طبق قانون، مستأجر پس از پایان اجاره نامه با مالک قبلی، به مدت شش ماه فرصت دارد تا نسبت به تخلیه اقدام کند. در صورتیکه بعد از این مدت تخلیه نکرد مالک جدید باید با دادخواهی حکم تخلیه مستأجر را بگیرد. بهتر است در زمان خرید ملک دست دوم، خانه هایی که تخلیه هستند یا خود مالک در آن ساکن اند در اولویت خرید قرار بگیرند یا با مستأجر توافق محضری جهت تخلیه صورت بگیرد.

            ملیت فروشنده

            برای خریدار خارجی ملک دست دوم، در صورتیکه صرفاً قصد درخواست اقامت دارد، مشکلی وجود ندارد. اما در مورد فردی که قصد دریافت شهروندی ترکیه را دارد، باید به این نکته توجه داشته باشد که ملاک میزان مبلغ خرید ملک، عدد درج شده در سند است. در نتیجه ملکی که زیر 5 سال توسط مالک قبلی فروخته می شود، برای این فرد مناسب نخواهد بود. همچنین باید دقت شود که فروشنده ملک، ترک باشد و قبلاً از طریق این ملک اقدام به درخواست اقامت یا شهروندی ترکیه نشده باشد.

            سخن پایانی

            با توجه به اطلاعاتی که درباره خرید خانه نوساز و دست دوم در ترکیه داده شد می‌توانید تصمیم به خرید خانه بگیرید. اگر به‌دنبال دردسر و مشکلات بعدی در خرید خانه دست دوم نیستید، بهتر است در فکر خرید خانه نوساز باشید. در صورتیکه به‌دلایل مختلف قصد خرید خانه دست دوم دارید نیز حتماً موارد ذکر شده را در نظر داشته باشید و با بررسی کامل جوانب مختلف اقدام به انتخاب و خرید ملک مورد نظر نمایید.

            پیشنهاد ما نیز برای خرید خانه نوساز و یا دست دوم در ترکیه، پیدا کردن سازنده معتبر و خرید از پروژه آن است. بهتر است سراغ پروژه آماده تحویل بروید و نقدی خرید کنید. پروژه ساختمانی معمولاً برای خریدار خارجی خود خدماتی همچون کسب معافیت مالیاتی را نیز انجام می دهد که شامل کسر تا 18 درصد مالیات، روی ملک خریداری شده می شود.

            سؤالات متداول

            اگر ملک دارای مستأجر خریده باشم از راه قانونی چطور می‌توانم برای تخلیه ملک اقدام کنم؟

            قانون مالک و مستأجر در ترکیه بیشتر طرف مستأجر را می‌گیرد. در نتیجه اگر با مستأجر به توافق نرسید مجبور به طی پروسه ای نسبتاً طولانی به مدت حدود یک سال برای گرفتن حکم تخلیه هستید.


            خرید خانه دست دوم در آپارتمان بهتر است یا مجتمع مسکونی؟

            معمولاً نظارت و کیفیت ساخت در رزیدانس‌ و مجتمع مسکونی بهتر است اما این موضوع بستگی به وضعیت ساختمان و شرکت سازنده نیز دارد.


            چند درصد از آگهی دهندگان صاحبان ملک هستند؟

            در مورد این موضوع نمی‌توان عدد دقیقی را بکار برد اما چیزی که مسلم است بیشتر آگهی ها متعلق به دفاتر مشاورین املاک یا دفاتر فروش در پروژه هاست و درصد کمی از آنها متعلق به مالکین املاک است؛ اما می‌توان گفت حدود 10 درصد از آگهی های فروش املاک مربوط به مالکین خانه است.


            اگر ملکی خریداری کنم و چند سال بدون استفاده مانده باشد موقع فروش دست دوم محسوب می شود؟

            سال ساخت ملک بر اساس تاریخ پایان کار و تاریخ صدور سند، که در برگه سند ذکر شده محاسبه می شود. بر این اساس اگر ملکی خریداری شده باشد و چند سال بلا استفاده مانده باشد دست دوم حساب نمی شود اما سن بنا در قیمت گذاری ملک مؤثر است. به این نوع املاک اصطلاحاً کلید نخورده گفته می شود.


            سن ساختمانی که قصد خرید آن را داریم چطور می‌توانیم پیدا کنیم؟

            مرجع کلیه استعلام های مربوط به ساختمان، شهرداری آن منطقه است که تمام مجوزها و اطلاعات ملک را در خود جای داده است. طبق قوانین جدید، کلیه خریداران خارجی ملزم به استعلام رسمی ملک قبل از انتقال سند هستند که در آن اطلاعات ملک از جمله سن ساختمان نیز آورده شده است.


            اگر ملکی خریداری کنیم که صاحب قبلی آن خارجی بوده اما روی آن ملک درخواست شهروندی نداده باشد، ما می‌توانیم درخواست شهروندی دهیم؟

            بله. برای هر ملک یکبار می‌توان درخواست شهروندی داد و اگر قبلاً روی ملک، درخواستی صورت نگرفته باشد امکان آن وجود دارد.


            قبل از خرید ملک دست دوم چه استعلاماتی باید گرفت؟

            املاکی که دارای سند تفکیک شده باشند مشکل خاصی نداشته و نیاز به استعلام خاصی نیست. موضوع مهم در زمان خرید، داشتن سند معتبر، نداشتن بدهی بانکی و مالیاتی است که می‌توان از شهرداری و اداره مالیاتی استعلام گرفت. نکته مهم برای افراد خارجی که قصد دریافت شهروندی روی ملک را دارند نیز استعلام اینکه قبلاً روی آن ملک شهروندی گرفته نشده باشد نیز مهم است.


            امیدوارم که از خواندن مقاله خانه دست دوم در ترکیه لذت برده باشید. اگر شما نیز قصد مهاجرت به کشور ترکیه را دارید پیشنهاد می‌کنیم مقالات مربوط به این موضوع مانند اجاره ملک در ترکیه و خرید اقساطی ملک در ترکیه را مطالعه کنید. همچنین می­‌توانید با اویار تماس گرفته و سوالات خود را مطرح کنید. کارشناسان ما در اویار پاسخگوی سوالات شما هستند.

            برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
            [کل: 5 میانگین: 5]
            به اشتراک گذاری
            سعید قدرتی
            سعید قدرتی
            اشتراک در
            اطلاع از
            guest
            guest
            7 نظرات
            قدیمی‌ترین
            تازه‌ترین بیشترین رأی
            بازخورد (Feedback) های اینلاین
            مشاهده همه دیدگاه ها
            ساجدی
            ساجدی
            8 ماه قبل

            با خرید خانه دست دوم در استانبول می‌توان اقامت دائم و پاسپورت ترکیه را دریافت کرد؟

            0
            پاسخ
            پشتیبان اویار
            پشتیبان اویار
            ویرایشگر
            پاسخ به  ساجدی
            7 ماه قبل

            سلام
            بله در قانون امده است که با خرید ملک زیر ۴۰۰ هزار دلار در صورتی که ۵ سال از زمان خرید ملک گذشته باشد و ۴ سال این مدت را در خاک ترکیه سپری کرده باشید میتوانید درخواست اقامت دائم و شهروندی ترکیه بدهید

            0
            پاسخ
            صرافی
            صرافی
            8 ماه قبل

             حداقل سرمایه لازم برای خرید ملک دست دوم در استانبول چقدر است؟
            ممنونم

            0
            پاسخ
            پشتیبان اویار
            پشتیبان اویار
            ویرایشگر
            پاسخ به  صرافی
            7 ماه قبل

            سلام
            این موضوع بسته به خواسته شما و شرایط ملک مورد نظر دارد. قیمتها هم بطور مداوم در حال افزایش هستند. در حال حاضر برای خرید یک خانه معمولی که دارای مدارک ملکی بدون مشکل باشند و برای اقامت خارجی ها نیز مشکلی نداشته باشد باید میانگین ۸۰۰ هزار لیر به بالا هزینه کرد.

            0
            پاسخ
            امید جعفری
            امید جعفری
            7 ماه قبل

            <a href=”#” rel=”nofollow ugc”>به موضوعات خوبی اشاره کرده بودین عالی بود یک سوال</a> <a href=”https://evimistanbul.ir/%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D9%85%D9%84%DA%A9-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D9%85%D8%AD%D8%AF%D9%88%D8%AF%DB%8C%D8%AA-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA/” rel=”nofollow ugc”>خرید خانه در استانبول</a> <a href=”#” rel=”nofollow ugc”>مناطق اروپایی بهتره یا مناطق آسیایی ؟ رشد کدوم منطقه بهتره از نظر سرمایه گذاری </a>

            0
            پاسخ
            پشتیبان اویار
            پشتیبان اویار
            ویرایشگر
            پاسخ به  امید جعفری
            7 ماه قبل

            سلام
            همانطور که در مقاله هم اشاره شد درصد رشد در مناطق مختلف به عوامل مختلفی بستگی دارد. بطور کلی دسترسی به وسایل نقلیه و نزدیکی به خط دریا و مرکز شهر در رشد املاک در استانبول تاثیر دارند. طبق آمارها هر دو بخش آسیایی و اروپایی مناطق قابل رشد برای سرمایه گذاری بلند مدت دارند که هنوز به نسبت بعضی مناطق دیگر رشد نکرده اند. طی چند سال اخیر استقبال خارجی ها از پروژه های بخش آسیایی نیز رشد چشمگیری داشته که این موضوع در افزایش قیمت املاک در آن بخش تاثیرگذار بوده است.

            0
            پاسخ
            جمالی
            جمالی
            5 ماه قبل

            سلام و خداقوت
            ممنون از مطلب خوبتون

            0
            پاسخ

            مقالات مرتبط:

            • مغازه در پاساژهای استانبولاجاره مغازه در استانبول چگونه است؟ (راهنمای فوق العاده کامل)
            • آپوستیل مدارک چیستآپوستیل مدارک در ترکیه چیست و چطور انجام می شود؟ (مراحل کامل)
            • اسباب‌ کشی و حمل لوازم منزل از ایران به ترکیهاسباب‌ کشی و حمل اثاثیه منزل از ایران به ترکیه
            • خرید لوازم خانگی در ترکیهوسایل خانه در ترکیه از کجا بخریم؟ | بهترین مراکز و معرفی سایت خرید لوازم خانگی ترک
            • پیش فروش خانه در ترکیه (خرید قسطی)خرید اقساطی ملک در ترکیه چه شرایطی دارد؟ (هزینه ها در ۲۰۲۳)
            • اصطلاحات-خرید-یا-اجاره-ملک-در-ترکیهدریافت سند ملکی در ترکیه چه مراحلی دارد؟ | آشنایی با انواع سند ملکی در ترکیه
            • بهترین محله‌ استانبول برای خرید خانهمعرفی ۹ مورد از بهترین محله‌های استانبول برای خرید خانه
            • دپوزیت وعایدات در ترکیه به چه معناست؟دپوزیت چیست؟ آیدات به چه معناست؟ + نکات مهم
            • قوانین و شرایط خرید ملک در ترکیهقوانین خرید ملک در ترکیه(۲۰۲۲)
            • نحوه به نام زدن قبوض در ترکیهبه نام زدن قبوض انرژی در ترکیه
            مقالات بیشتر
            تمامی حقوق متعلق به شرکت اویار می باشد.
            wpDiscuz